Pridruži se nam in postani član Planinskega društva Loški potok!


V sklopu programa našega društva ti ponujamo raznolike planinske užitke, ki vključujejo čudovite razglede, organizirane pohode v lokalnih krajih, pohodništvo po označenih planinskih stezah in neurejenih terenih, ter priložnost za sprostitev in stik z naravo. Članstvo v društvu prav tako spodbuja medsebojno druženje, prispeva k tvojemu dobremu počutju in ti daje priložnost, da se aktivno vključiš v različne aktivnosti, ki jih društvo ponuja.

Z včlanitvijo podpreš delovanje planinskih društev, alpinističnih, športnoplezalnih in ostalih klubov, združenih v Planinsko zvezo Slovenije in hkrati naše lokalno društvo. Obenem članstvo prinaša številne ugodnosti, vključno z izjemnimi popusti pri bivanju v planinskih kočah po vsej Sloveniji. Poleg tega, kot član Planinske zveze Slovenije (PZS), uživaš v nezgodnem zavarovanju, ki krije različne planinske in gorniške aktivnosti, kar zagotvalja dodatno varnost in mirnost med tvojimi pustolovščinami v naravi.

Član PD Loški postaneš tako, da nas kontaktiraš na spodaj navedene kontakte ali izpolniš pristopno izjavo in jo pošlješ na elektronski naslov društva.

KONTAKT:
Planinsko društvo Loški Potok
Hrib-Loški Potok 17
1318 Loški Potok
pdloskipotok@gmail.com
Kontaktna oseba: Marija Žlindra / Janez Debeljak

Za več informacij o članstvu, ugodnostih in trenutno veljavnih cenah obišči spletno stran Planinske zveze Slovenije, kjer lahko najdeš vse potrebne podatke in se seznaniš z različnimi možnostmi, ki jih PZS članstvo ponuja: Planinska zveza Slovenije

KONTAKT

Planinsko društvo Loški Potok
Hrib-Loški Potok 17
1318 Loški Potok
pdloskipotok@gmail.com

Pošlji nam sporočilo!